MuummmmmmmmmS!

Har varit med Bergström idag och gjort lite på vårat projektarbete, Nämligen tillverkat lite TRYFFLAR! :P Mmmmmmmmmmm så gott! :D










Lördag

Vart en lugn lördag kväll igår med Emelie. Vi åkte först in till stan och kollade på hennes lillebror när han tränade hockey, sen vart de fika på jambo, mums! :)
Sen vart de mys i soffan bara.




Seg Tisdag!

Åkte elva bussen till skolan idag och va dö trött, har sovit väldigt dåligt dom här två nätterna nu. Hoppas man sover bättre i natt. Hade en lektion som vanligt på tisdagar. Känns lite onödig att åka dit svara på en fråga se på en film som vi redan sett och sen vänta på bussen för att åka hem och inte göra något!

Men nu ska ja iaf ner till min söta Hannapanna! :D Är ju ändå desperata hemma fruar ikväll :D


Dålig nattsömn

Ja första dagen i skolan började ju bra såhär efter lovet, eller också inte. Vart hemma idag pågrund av de inte gick och sova i natt. Ingen aning om varför de ska vara så svårt att sova ibland. Hade aldrig pallat med att vara i skolan från kl 8-16 iaf man är så trött i vanliga fall på måndagar med. Så då blev ja hemma. Får hoppas på att man kan somna ikväll nu då, och i skaplig tid skulle inte heller vara helt fel.

Ingen träning ikväll heller, så får hoppas på att man orkar med de på onsdag! :) Har även lite träningsvärk idag efter gårdagens pass :)



Tröttkatt
Känner igen mig lite, synd bara att de inte går att somna! :/


BodyAttack

Testade något nytt i tränings vägen idag. BodyAttack rätt så rolig grej faktiskt med både lite styrka och kondition. Men de va lite svårt såhär första gången innan man har lärt sig alla steg och så. Men lätt värt ett försök till tycker ja! :) Va verkligen skönt att testa nå nytt idag, då fick man bort allt annat som pågår i huvet på en annars, då har man fullt upp med att tänka på vad man egentligen håller på med. :) Så om man gillar träning med lite tempo så tycker ja att ni ska testa BodyAttack!




...

Just nu känns allt bara skit, de är söndag och lovet är nu snart slut. Helvetet börjar om på nytt imorn. Just nu är ja bara glad för att ja ska få träna om någon timme och förhoppningsvis göra av med lite aggressioner som man går och bär på.
Om man ändå bara kunde fly från allt för en liten stund, skulle vara så fruktansvärt värdefullt!


RSS 2.0