Strålande sooooooooool! :D

Vilket underbart väder! Har nu gjort sista dagen i skolan för denna vecka, även för 8veckor framåt. :) har nu lov en vecka sen startar praktiken som håller på i 6veckor. Ska bli så skönt att vara borta från skolan och inte behöva komma tillbaka dit fören 4maj! :D

Är hemma tidigt idag eftersom att jag hann med 11:30 bussen, så nu funderar jag på om man kanske ska ta och gå ut i det fina vädret :)



                                        


3/3-10

Lilla Meya har varit och hälsat på idag! :) Tyvärr så fick hon inte sitta nå med moster idag, eftersom att jag vaknade med ett väldigt svullet öga igårmorse. Kändes som att ögat var som ett stort hus. Var ner på HC och fick kortison som jag smörjde med. Idag är ögat lite bättre iaf, men för att inte ta några risker så fick jag bara titta på Meya idag. Men hon är ju ett riktigt ögongodis så det gick ju bra ändå, men jag hade gärna velat hållt i na lite och känna hur stor hon blivit. Hon är nu 2veckor gammal och väger 3500gram.

Ska nu försöka ta tag i lite religion som jag har försökt göra hela dan idag. Går verkligen segt för mig att ta tag i det där arbetet. Vill bara ha lov just nu! Men snart så är lovet här och sen blir det praktik. Då är man inte tillbaka på skolan fören i maj! :D Skönt!




Tog även en bild på dem idag som vi nu har skickat in till HT, den kommer vara med i tidningen den 12/3!


RSS 2.0