Köksis!

Idag har jag varit köksmästare i lunchköket. Mycket skönt att vara de då man själv får dela ut uppgiftern och inte ha några själv utan bara hjälpa till där de behövs. Underbart att ha lite makt och få styra och ställa! :) Sen arbetade även jag och malin med vårat projekt arbete efter att vi slutat. Fick väldigt mycket gjort så de känns otroligt skönt. Så vi ska se om vi kan göra nå mer imorn med efter skolan. Sen vart de några efterlängade skratt nere hos Hanna & Niclas! :D Kommer sakna min söta Hanna när ja åker till stockholm i helgen! <3

Nu blir de sängen, även köksmästare imorn! :)

GodNatt!



  Bara för att vi är så snygga i Hannas brillor! ;)


I brist på annat :)

   

          

                 


                   


Skön dag!

Har precis kommit hem. Hittills har de varit en trevlig dag, hade ansvarig alkoholhantering på skolan sen gick jag och janine på stan. Va väldigt trevligt att bara gå runt och små prata och ännu mer prat blev de när vi gick på hoppes och fika lite. De va nog behövligt att få umgås lite utanför skolan. Är inte ofta man får tid att göra de med söta fröken Janine. Men idag blev de av :) Vart lite handling med, Mest för Janine för mig blev de bara en skön  tjocktröja! :)

Ikväll blir de bara till att ligga framför tvn. Mycket bra på tvn ikväll. Får se om ja drar ner till Hanna och ger henne Twilight filmen som hon bara älskar att kolla på 1 000 000 gånger om! ;)






Dagens inköp! :)


Trötter..

Näe klockan är nu kvart i tio så nu bäddar ja ner mig i sängen och läser lite. Hatar att vara sjuk, de tar så mycket energi av en. Men men har bara en lektion imorn iaf och börjar dessutom halv ett! Jag bara ÄLSKAR våra tisdagar! :)

Godnatt!

Orkar inte!

Blää för skolan, orkar inte plugga! Har frågor att göra tills imorn om alkoholhantering. Orkar verkligen inte göra dom. Känner jag mig själv rätt så kommer de väl inte bli av att ja gör dom heller. Har varit trött och slö hela dagen idag, inte, vi har inte haft så mycket att göra på skolan heller så man blir ju inte direkt piggare. Har styckat lamm så lagade vi de till lunch sen.

Nu ligger ja bara och nyser och gruvar mig för att plocka fram alkoholhanteringen. Får se om man orkar ta sig ner en sväng till Hanna & Niclas lite senare.

Biljetterna är bokade! :D

På fredag drar jag och faster iväg till huvudstaden till kusinen för att ha en trevlig helg! De blir museum, god mat och mys. Ska bli så skönt att komma bort en sväng om så bara för en helg. Längtar! 

Gör nu inte mycket alls, väntar på att Hanna och Niclas ska komma hem som är och kollar på deras hus. Sedan blir de tv och lite Yatzy! :) 





Trött och slö!

Förkyld!

Vaknade nog en gång i timme i natt pågrund av att man inte kunde andas. Hatar att vara sjuk, man blir så trött och slö i kroppen.

Följde med Hanna, Niclas och Daniel till stan idag för att handla mat. Vart även lite glass hemma hos Hannas mamma :) TrevligtTrevlig. Men nu tror ja att ja ska bädda ner mig under täcket med film och en kopp te :) Sen blir de middag på pizzan med gänget och lillebror :)


Foto






 Va ut och knäppte lite med min nya kamera igår! :)









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0